“Uit de ban van emotie-eten”

Een gezond gewicht willen we allemaal maar voor mensen die last hebben van eetbuien en emotie-eten is dat alles behalve eenvoudig!

 

Heb jij ook alle diëten al geprobeerd en gemerkt dat je er alleen maar meer overgewicht en frustratie aan over hield? Dat komt omdat de meeste diëten geen aandacht besteden aan hoe jij je voelt en welke invloed dat heeft op je eetgedrag.

 

  • Lukt het jou niet om je ideale gewicht te bereiken of te behouden;
  • Kun je niet stoppen met snoepen;
  • Blijf je maar diëten en jojoën;
  • Eet je als je moe, boos, onzeker, onrustig of blij voelt.

 

Dan is het “uit de ban van emotie-eten” traject volgens Emotie-eten.nl iets voor jou!.

 

Deze methode combineert psychologie met mindfulness. Hiermee worden kennis en beleving, hoofd en hart, bij elkaar gebracht. We gaan samen kijken naar de bron van jou eet-obsessie en je leert negatieve gedachten en emoties bij jezelf te herkennen. Je gaat weer leren genieten van eten door los te komen van je beperkende gedachten. Alleen dan is het mogelijk om blijvend af te vallen.

 

Het “uit de ban van emotie-eten” traject is zowel individueel als in groepsverband te volgen.

 

Praktijk Angela van Zon is als level 2 coach gecertificeerd voor individuele en groepstrajecten en wordt jaarlijks bijgeschoold om de nieuwste inzichten en beste methodieken in het begeleiden van mensen die last hebben van eetbuien en emotie-eten te kunnen toepassen.